Kategoriler
Emlak Haberleri

Mall of İstanbul projesinde hemen teslim

Mall of İstanbul projesi Mahmutbey-İkitelli İstanbul’da yükselmektedir. Avrupa bölgesinde inşa edilen bu görkemli yapının asıl yaratıcı firması Torunlar GYO olmuştur. Proje bünyesi iki farklı tipte tasarlanmış olup konut ve ofis bölgesinde satışlara başlanmıştır. Yüzde 90 oranında satışlarını tamamlayan projeden sizlerde hemen teslim ile ev/ofis sahibi olmak istiyorsanız zaman kaybetmeden arayın.

Mall of İstanbul proje özellikleri

Rezidans ve ofis olarak hayata geçirilen görkemli yapılar, 123 bin metrekare arsaya sahiptir. Konut sayısı toplamda 1114 olarak belirlenen ve dört farklı blok üzerinden A-B-C-D olarak isimlendirilen çok katlı yapılardır.

En yüksek katın D blokta belirlenmesinin ardından tüm kat planları şu şekildedir; A Blok 23 katlı, B Blok 25 katlı, C Blok 27 katlı D Blok ise 29 katlıdır. 135 metrekare daire genişliğine sahip konut alanına 115 bin metrekare arsa alanı ayırıldı. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire boyutlarıyla her türlü alıcı ve yatırımcı düşünülen projede aynı zamanda satılabilir ofisler bulunmaktadır. Ofis alanı için arsa üzerinden 25 bin metrekare ayırılan projede tasarım Development Design Group tarafından yapılmıştır. Toplamda 1.583 birbirinden bağımsız yer bulunuyor.

Site iç detayında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness merkezi ile daima aktif kalabilirsiniz. Üstelik sauna, SPA sayesinde tüm kas ağrılarınızdan kurtulmak artık çok kolay. AVM, market, kafe ve restoran gibi birbirinden dolu sosyal alanlarıyla pasif yaşamdan kendinizi sıyırmak cabası! Kameralı güvenlik sistemlerinin her noktada bulunması ve daimi olarak işini aksatmadan yapan güvenlik personelleriyle bu kalabalık yaşam alanında bile güvenli kalacaksınız.

Bina iç detayına geldiğimizde ise su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, asansör ve yük asansörü bulunmaktadır. İnsanı büyüleyen yapıların içlerinde şık tasarımıyla sizlere ait lobi şaşırtmaya devam ediyor. Tüm bina içlerinde bulunan sulu yangın sistemi; sprinkler sayesinde güvenli ortam kuvvetlendirildi.

Satılan konutlar arasında en büyük hedef alıcısını mutlu etmek olan projede; ankastre beyaz eşya, rezidans hizmetleri, ebeveyn giyinme odası kişiyi el üstünde tutuyor.  Aynı zamanda tasarıma dahil edilen balkonlar sayesinde özgür ve ferah bir yaşam alanına sahip olacaksınız. Ayrıca merkezi ısıtma sisteminden de kolayca yarar sağlayabilirsiniz.

Projede yer alan konut ve ofis siyatları

Mall of İstanbul projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Radye temelin bizi karşıladığı projede 53 metrekareden 216 metrekareye varan konut ve ofisler sizleri beklemektedir.

Fiyat aralığını 350 bin TL’den başlatan ve 2.000.000 TL’ye kadar yükselten projede konut/ofis sahibi olmak isterseniz aşağıda verilen iletişim numarasından firmaya ulaşabilirsiniz.

İletişim: 444 2 664