Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Mamak Toki 7. Etap ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi sürecine hazırlanan ve Ankara İli, Mamak İlçesi’nde hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap’ta hayata geçirilecek olan Yenimamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi yapım işinin ihalesi yapıldı.

Toplam 548 adet konutun yer aldığı Toki Mamak Kentsel Dönüşüm projesinin 7. etabının ihalesi 18 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 11:00 gerçekleştirildi.

Toki Mamak Kentsel Dönüşüm 7. etap projesinin ihaleyi kazanan firma ile imzaların atılmasından sonra yapılacak olan yer tesliminden itibaren projeye başlanması ve 600 (altı yüz) takvim gününde bitirilmesi planlanmaktadır.

Toki Mamak Kentsel Dönüşüm 7. etab projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 3 normal kat, zemin kat + 4 normal kat ve zemin kat + 5 normal kat olmak üzere üç farklı yükseklikte inşa edilecek. Projedeki konutların 72 tanesi 2+1 tip dairelerden, 476 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.