Kategoriler
Proje Haberleri

Mamikler Zümrüdüanka Bahçecik satışta

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Damlar Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Mamikler Firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. Mamikler Zümrüdüanka Bahçecik konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Başiskele konut projesi Damlar Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 12 adet villadan meydana gelmektedir. Projedeki villaların her biri deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Aynı zamanda yüzme havuzu ve özgün mimarisi ile villalar dikkat çekmektedir. Bunların yanı sıra villa içleri yangın alarmı, giyinme odası, kiler, şömine, ebeveyn banyosu, teras, görüntülü diafon gibi donanımlar bulunmaktadır.

Proje kapsamındaki villalar geni bahçeleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca site içerisinde çift araçlık kapalı otopark, kameralı güvenlik sistemi gibi olanaklar mevcuttur. Müstakil bahçeye sahip olan villalar alıcılara tanıtılmış olup, içlerinin ultra lüks donatılması planlanmaktadır. Mamikler Zümrüdüanka Bahçecik konut projesinde villaların tanıtımı yapılmış olup olup projede iki tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmıştır.

Mamikler Zümrüdüanka Bahçecik fiyatları ne kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

Brüt 280 metrekare alana sahip 5+1 tip villalar ise 3 milyon 362 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca villa satışları krediye uygun olup lansmana özel fiyatlar devam etmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocaeli Başiskele’de denizin ve doğanın bir araya geldiği lokasyonda konumlandırılmıştır yer almaktadır. Ayrıca şehrin karmaşasında uzak ancak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz noktalara yakın konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 687 98 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version