Kategoriler
Proje Haberleri

Manar City Başiskele’de yükseliyor

Kain İnşaat firması tarafından Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Manar City Başiskele projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Manar Terrace, Manar Yuvacık ve Manar Yuvacık II gibi bir çok projeye ima atan Kain İnşaat şimdide yeni bir projeye imza atıyor.

Yuvacık Barajı, Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi’nin merkezinde yer alan bölgedeki arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede toplam 4 konut bloğundan meydana geliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede daire teslimlerinin ise 2022 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Projede daire özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje hayata geçirildiği bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Manar City Başiskele projesi bünyesinde yer alan 4 konut bloğunda ise toplam 44 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan konut blokları dört katlı olacak şekilde tasarlandı.

Manar City Başiskele projesinde yer alan daireler iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede yer alan daireler 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 205 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 220 metrekare, net ise 180 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 4+1 tip daireler ise brüt 205 metrekare, net ise 180 metrekare olarak tasarlandı.

Manar City Başiskele fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 830 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 840 bin TL’den başlıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan proje Kocaeli, Başiskele, Fatih Mahallesi, Yukarı Yuvacık’ta hayata geçiriliyor. Manar City Başiskele projesi doğa ve körfez manzaralı konumu ile dikkat çekiyor. Proje 2022 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Bahçeli dubleks daireler, normal daireler ve çatı dubleks dairelerin yer aldığı projede yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlar yer alıyor. Proje İzmit şehir merkezine 10 km, Symbol Alışveriş Merkezi’ne 12 km mesafede yer alıyor.

Tel: 0262 323 13 16

Exit mobile version