Kategoriler
Proje Haberleri

Manar Yuvacık 2 Başiskele’de Yükseliyor

Kocaeli Başiskele konut projesi Kain İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Projenin Mart 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Manar Yuvacık 2 konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi beş konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte proje kapsamında toplam 50 adet daire yer almaktadır.

Projede bulunan daireler aslan kapanmayacak Kartepe ve Sapanca Gölü manzarasına sahiptir. Daireler yerden ısıtma sistemine sahipken çamaşır odası ve her odada banyo bulunmaktadır. Aynı zamanda kaliteli mutfak dolapları ve portmanto da daire içlerinde bulunan olanaklardır. Site içerisinde yüzme havuzu, süs göleti ve sosyal tesis de yer almaktadır.

5 katlı bloktan oluşan Manar Yuvacık 2 konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekare olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda çatı dubleks, bahçe dubleksi ve standart alternatifleri bulunmaktadır.

Manar Yuvacık 2 Daire Fiyatları Ne Kadar?

Başiskele konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 80 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kocaeli konut projesi, Kartepe-Yuvacık Barajı-Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi’nin merkezinde bulunmaktadır. Aynı zamanda Diş hastanesine 5 km, İzmit körfezine 10 km ve Symbol AVM’ye 12 km’dir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 344 20 02 ve 0533 701 18 21 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…