Kategoriler
Proje Haberleri

Mandalin Mudanya satışları başladı

Mandalin Mudanya projesi lüks konsept konutları ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gezgintaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site yerleşimi 4 bloktan oluşmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site yerleşimi 4 bloktan oluşmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 116 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı, açık ve misafir otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kış bahçesi konsepti yer almaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Her blok altında müştemilat bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mobilya grubu lake olarak imal edilmektedir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa girişi mevcuttur.

Mandalin Mudanya konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Halitpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mandalin Mudanya fiyatları ne kadardır?

Mandalin Mudanya projesinde kış bahçeli lüks konsept 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 221 67 57, 0 (224) 251 57 67 veya 0 (532) 461 76 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…