Kategoriler
Toki Haberleri

Manisa Kırkağaç Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa İli, Kırkağaç İlçesi’nde Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye Projesi kapsamında hayata geçirilen Manisa Kırkağaç Toki Konutları projesi için hak sahipliği kura çekilişi yapıldı. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Manisa Kırkağaç Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor.

Manisa Kırkağaç Toki kura sonuçları

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Manisa İli, Kırkağaç İlçesi’nde hayata geçirilen Manisa Kırkağaç 284 Konut projesi kapsamında toplam 284 adet konut yer alıyor.

Toplu konut projesinde  2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. 2+1 tip daireler için başvuru bedeli olarak 2.000 TL, 3+1 tip daireler için ise 4.000 TL ödeme yapıldı. Toplu konut projesi toplam 284 adet konuttan meydana geliyor. Toplam 153 adet dairenin kura çekilişi yapıldı. Projede yer alan ve kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 45 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin  108 tanesi ise 3+1 tip konutlardan meydana geliyor.

Projede yer alan 45 adet 2+1 tip dairelere toplam 78 kişi başvuruda bulundu. Projedeki 108 adet 3+1 tip dairelere ise toplam 208 adet başvuru yapıldı.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Manisa Kırkağaç Toki Konutları projesindeki 2+1 tip dairelere yüzde 12 peşinat ödeme ve 180 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor. İkinci seçenekte ise yüzde 20 peşinat ve 240 ay vade ile ödeme yaparak konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

3+1 tip daireler için de iki farklı ödeme imkanı yer alıyor. Birinci seçenekte 3+1 tip dairelere yüzde 10 peşinat ödeme ve 120 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor. İkinci seçenekte ise yüzde 20 peşinat ve 180 ay vade ile ödeme yaparak konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Manisa Kırkağaç Toki kura sonuçları

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi seyircisiz ve noter huzurunda yapılıyor. Kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Kura çekilişi 30 Aralık 2020 tarihinde noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Kura çekilişi bittikten sonra Manisa Kırkağaç Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz.

Manisa İli, Kırkağaç İlçesi’nde hayata geçirilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişini canlı izlemek için tıklayınız.

Exit mobile version