Kategoriler
Toki Haberleri

Manisa Kula Toki kura sonuçları belli oldu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa İli, Kula İlçesi’nde hayata geçirilen Manisa Kula Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi yapılmıştır. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Manisa Kula Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını beklemektedir. Ayrıca Manisa Kula 304 Konut projesinin kura çekilişi de bugün gerçekleştirilmiştir.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha eklemiştir. Manisa İli, Kula İlçesi’nde hayata geçirilen Manisa Kula 304 Konut Projesi hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmiştir. Kura çekilişi 06 Eylül 2021 tarihinde Pazartesi günü saat 11:00’de başlamıştır. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Manisa Kula Toki kura sonuçları

Toplam 304 adet konutun yer aldığı projedeki toplam 300 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirilmiştir.  Projede kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 90 tanesi 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Çekilişi yapılacak olan dairelerin 210 tanesi ise 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Manisa Kula Toki Konutları projesinde kura çekilişi 06 Eylül 2021 tarihinde Pazartesi günü saat 11:00’de başlamıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmıştır. Çekiliş Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır.

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Manisa İli, Kula İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

2+1 tip konut kura sonuçları için tıklayınız…..

3+1 tip konut kura sonuçları için tıklayınız…..

Exit mobile version