Kategoriler
Proje Haberleri

Manisa Meydan satışlarına başlandı

Manisa konut projesi Gergül İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Yunusemre’de hayata geçirilen konut projesinde daire satışlarına 19 Haziran 2021 tarihi itibarı ile başlamıştır. Konut projesinde daire tipleri ve daire fiyatları da böylece belli olmuş oldu. Manisa Meydan projesinde konur tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Manisa konut projesi Uncubozköy Mahallesi üzerinde yer alan 41 bin 222 metrekare yüzölçümüne sahip arazi üzerinde yükselmektedir. Aynı zamanda proje, alışveriş merkezi, ofis ve konutlardan oluşan bir karma proje olarak hayata geçirilmektedir. 1029 konut, alışveriş merkezi ve ofisin bulunduğu proje sağlıklı, konforlu, kaliteli ve modern bir yaşam vadediyor.

Manisa Meydan projesi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi sosyal alanlara sahiptir. Üstelik peyzaj, otopark ve 7/24 güvenlikli kapalı site yapısıyla konforlu ve güvenli bir yaşam imkanı sağlamaktadır.

Manisa konut projesinde üç farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir. Daire büyüklükleri ise brüt 45.01 metrekare ile 147.68 metrekare arasında değişmektedir.

Manisa Meydan fiyat listesi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 526 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 45.01 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 526 bin TL’den başlamaktadır.

37.38 metrekare brüt büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 678 bin TL’den başlamaktadır.

59.88 metrekare brüt büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 030 bin TL’den başlamaktadır.

71.11 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 825 bin TL’den başlamaktadır.

106.64 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 213 bin TL’den başlamaktadır.

144.50 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 598 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 147.68 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 654 bin TL’den başlamaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Konut projesinde daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projenin inşaat süreci ise tüm hızıyla devam etmektedir. Peki projenin teslim tarihi olarak belirlenen zaman ne zamandır?  Manisa konut projesinin 31 Aralık 2022 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Manisa Meydan projesi Manisa Adliyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Celal Bayar Üniversite Hastanesi’nin yanı başında yer almaktadır. Konut projesi Uncubozköy Mahallesi, 5515 Sokak, No:39 Yunusemre / Manisa adresinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 16 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version