Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara Adalar fiyat

İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde Manzara Adalar projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İş GYO firmasının güvencesi ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje yüksek mimarisi ve modern tasarımı bile bulunduğu bölgedeki dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede beklemek istemeyen alıcıların ilgisini gören proje zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına da avantaj sağlıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 975 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Manzara Adalar projesinde yer alan bloklar 40 katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Projenin çalışmaları 2018 yılı içerisinde tamamlandı.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Söz konusu olan proje Karlıktepe Mahallesi, Yakacık Caddesi’nde yükselmiş durumda. Manzara Adalar projesi konumu itibariyle de ilgi görüyor. Bahsi geçen konutlar Çamlık Sokak’ta yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Manzara Adalar projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş vaziyette. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 92 metrekare ile 195 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları 422 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve elbette ki konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Manzara Adalar projesinde bulunan 1+1 konutlar 422 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutların fiyatları ise 703 bin 125 TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 793 bin 450 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 549 827 47 10