Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara Adalar hemen teslim

İstanbul’un Kartal ilçesinde, İş GYO imzasıyla hayata geçirilen Manzara Adalar konut projesi, toplam 36 bin 724 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

975 birimden meydana gelen projede, 3 adet konut bloğu, 2 adet ofis bloğu ve 1 adet ticari ünitelerin yer alacağı blok bulunuyor. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte birimler mevcut.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki projedeki birimlerin büyüklükleri, 45 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor. Projenin yüzde 60’ı satılmış durumda bulunuyor.

Manzara Adalar projesi konut fiyatları

Projedeki 1+1 konutlar 396 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 konutlar 703 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler ise 793 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde 31 Mayıs 2019 tarihine kadar bu liste fiyatlarıyla peşin olarak ödeme yapıp konut sahibi olabilme şansı mümkün.

Manzara Adalar projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, SPA, AVM, market, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde jeneratör de bulunuyor. Yük asansörü de bulunan projede sprinkler sistemi mevcut. Ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odasının yer aldığı projede kiler de var.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, sahil şeridine arabayla sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. D-100 karayoluna 4 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne ise 25 dakika mesafedeki konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 19 kilometre uzaklıkta. Proje ayrıca toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada. Projeye yakın konumda beş de üniversite mevcut.

Manzara Adalar konut projesi, Kordonboyu Mah. Sanayi Cad. Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 74 96 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.