Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara Park Kayseri fiyat bilgisi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Sedat Kılınç İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Manzara Park Kayseri konut projesi, toplam 148 adet daireden meydana geliyor.

13 katlı ve 14 katlı konut bloklarının yer aldığı projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler brüt 127 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise brüt 151 metrekare ila 165 metrekare büyüklüklerde tasarlandı.

Henüz planlama aşamasında olan konut projesinin 2021 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Manzara Park Kayseri konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 220 bin TL’den satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 290 bin TL’den satışa çıkarılıyor. Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak daire sahibi olabilmek mümkün.

Manzara Park Kayseri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, özel fitness salonu, sauna, çocuk aktivite alanı, peyzaj alanları, çocuk parkı, basketbol sahası ve açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern yapısıyla ilgi görüyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde tasarlanan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Manzara Park Kayseri konut projesi, oldukça merkezi bir konumda ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada hayata geçiriliyor. Konut projesi, Bahçelievler Mahallesi, Melikgazi / Kayseri adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0352 333 30 20 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.