Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara Park Kayseri projesinde fiyatlar

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Sedat Kılınç İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Manzara Park Kayseri konut projesi, toplam 148 adet daireden oluşuyor.

13 katlı ve 14 katlı konut bloklarının bulunduğu projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri var. Projedeki 2+1 tipteki daireler brüt 127 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise brüt 151 metrekare ila 165 metrekare büyüklüklerde alıcıya sunuldu.

Henüz planlama aşamasındaki konut projesinin 2021 yılının sonlarında teslim edilmesi bekleniyor.

Manzara Park Kayseri konut projesi ödeme

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 220 bin TL’den satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 290 bin TL’den satışa çıkarılıyor. Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak daire sahibi olabilmek mümkün.

Manzara Park Kayseri konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı var. Projede kapalı yüzme havuzu, özel fitness salonu, sauna, çocuk aktivite alanı, peyzaj alanları, çocuk parkı, basketbol sahası ve açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatılar mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Aile yaşamına uygun olarak hayata geçirilen konut projesi, şık ve modern yapısıyla ilgi görüyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak yapılan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede?

Manzara Park Kayseri konut projesi, merkezi bir noktada ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada inşa edilliyor. Konut projesi, Bahçelievler Mahallesi, Melikgazi / Kayseri adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün bilgilere 0352 333 30 20 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.