Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara Vadi Büyükçekmece ön talep topluyor

Volis ve Güldallar firmaları ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa  Yakası, Büyükçekmece İlçesi,  Karaağaç Mahallesi’nde hayata geçirilen Manzara Vadi Büyükçekmece projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Proje özellikleri neler?

Söz konusu proje 35 bin 930 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli alanında inşa ediliyor. Farklı tiplerden meydana gelen projede 9 adet katlı tek katlı villa ve 20 adet dubleks villa yer alıyor. Tek katlı ve iki katlı villalardan meydana gelen projede toplam 29 adet müstakil villa yer almaktadır.

Villa projesi içerisinde yer alan tek katlı villalar 5+1 ve 6+1 tipinde tasarlandı. Projedeki iki katlı dubleks villalar ise 4+1, 5+1 ve 6+1 tipinde tasarlandı. Proje içerisinde yer alan villaların büyüklükleri 261 metrekareden başlıyor.

Manzara Vadi Büyükçekmece fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer aldığı projede satılık villa fiyatları 4 milyon 523 bin TL’den başlıyor.

Manzara Vadi Büyükçekmece projesi içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, fitness salonu, hamam, sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca cafe, kapalı otopark, kameralı güvenlik gibi ortak alanlar yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Kültür 2000 Koleji’ne 1 dakika, Beykent Üniversitesi Hadımköy’e 3 dakika, Akbatı AVM’ye 15 dakika mesafede yer alan proje Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı No: 36 Büyükçekmece / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Manzara Vadi Büyükçekmece projesinde ayrıca İstinye Üniversitesi Hastanesi Liv Hospital Bahçeşehir’e 15 dakika, Akbatı AVM’ye 15 dakika, Bahçeşehir’e ise 16 dakika mesafede yer alıyor.

Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü’nün yanı başında yer alan projede ön talep dönemine özel fırsatlardan yararlanmak için web sitesi üzerinden formu doldurarak başvuru yapmak mümkün olabiliyor.

Tel: 0212 858 22 30

Diğer proje haberleri için tıklayınız…