Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara Vadi Büyükçekmece satışta

Manzara Vadi Büyükçekmece konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan villaları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Büyükçekmece İlçesinde yükselen Volis ve Güldallar firmaları güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu proje 3 tip villadan meydana gelmektedir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Site içerisinde bulunan proje, Büyükçekmece İlçesi Karaağaç Mahallesi üzerindeki 35 bin 960 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Manzara Vadi Büyükçekmece modern ve lüks villaları ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki villalar ADSL, yangın alarmı, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Villa içleri ayrıca vestiyer, giyinme odası, duvar kağıdı, ebeveyn banyosu, klima, ankastre set gibi özelliklere sahiptir. Villalar akıllı ev sistemi alt yapısına sahip olup uzaktan telefonla rahatlıkla kontrol edilebilmektedir. Villa kapsamında şömine, bulaşık makinesi, çamaşır odası, teras da bulunmaktadır.

Proje kapsamında toplam 29 adet villa bulunmakta olup sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde yarı kapalı yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir terasları, fitness salonu, hamam, sauna, kafeterya ve çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar da bulunmaktadır. Proje içerisinde 4+1, 5+1, 6+1 tip villalar yer almaktadır. Aynı zamanda projede dubleks ve tek katlı villa seçenekleri bulunmaktadır. Villaların büyüklükleri brüt 293 metrekare ile 531 metrekare arasında değişmektedir. Villa arsa alanları da ayrıca 500 metrekare ile 1181 metrekare arasında bulunmaktadır.

Manzara Vadi Büyükçekmece konumu ve fiyatları hakkında

Manzara Vadi Büyükçekmece konut projesi, Karaağaç Mahallesi/ Büyükçekmece Göl Vadisinde yer almaktadır. Ayrıca Sırtköy Bulvarı’nın güney cephesindeki son arazide bulunan proje, Hadımköy-3.Havalimanı Bağlantı yoluna 4 dakika, Bahçeşehir merkeze 15 dakikalık mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları villanın tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

304 metrekare alana sahip olan 4+1 tip villalar 5 milyon 974 bin TL,

Brüt 396-421 metrekare alana sahip 5+1 tip villalar 7 milyon 857 bin TL,

531 metrekare brüt alana sahip olan villalar 9 milyon 424 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler komisyonsuz özel fiyatlarla satıştadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0537 563 01 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version