Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Maranda Yellow Çerkezköy’de 60 ay vade

Maranda Group tarafından Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde hayata geçirilen Maranda Yellow Çerkezköy projesinde 60 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

4 bin metrekare büyüklüğe sahip asra parseli üzerinde inşa edilen Maranda Yellow Çerkezköy projesinde 4 blokta toplam 108 adet daire yer alıyor.

2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks tipindeki dört farklı daire seçeneklerine yer verilen Maranda Yellow Çerkezköy projesinde dairelerin alanları ise 112 metrekareden başlıyor 202 metrekareye kadar yükseliyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı Maranda Yellow Çerkezköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 238 bin TL’den başlıyor. Projede 2+1’den 4+2’ye kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor…

Yüzde 40 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulan Maranda Yellow Çerkezköy projesinde kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile taksitlendiriliyor.

Maranda Yellow Çerkezköy projesinde sauna, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları, güvenlik, kapalı otopark, fitness salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru gibi alanlar yer alıyor.

İstasyon Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, No:111 Çerkezköy / Tekirdağ adresinde yer alan Maranda Yellow Çerkezköy projesinin satış ofisi ise Bağlık Mahallesi, Eski Cezaevi Kapaklı Yolu, E-5 Kenarı No:5 Çerkezköy / Tekirdağ adresinde yer alıyor.

Tel: 0546 676 56 36