Kategoriler
Gündem İhaleler

Mardan Palace Spor Kompleksi icradan satılık

Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında Antaya’da bir otel açılmıştır. Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Kundu bölgesinde Mardan Palace Hotel açılışı yapılmıştır. Otel 1.4 milyar dolarlık rekor yatırım bütçesiyle hayata geçirilmiştir. Söz konusu otel, açılıştan 1 yıl sonra dünyanın en lüks oteli seçilmiştir. Ayrıca açılış törenine dünyaca ünlü yıldızlar gelmiştir. Fakat aradan geçen yıllar içinde otelde mali güçlükler başlamış ve iflas etmişti. Bunun sonucunda beklenen gerçekleşti ve Mardan Palace Spor Kompleksi icradan satışa çıkarılmıştır.

Dünyaca ünlü isimlerin de katıldığı bir törenle 2009 yılında açılan Mardan Palace otele ait olan spor kompleksi ne yazık ki icradan satışa çıkarılmıştır. Mardan Palace yalnızca Türkiye’nin değil, 2010 yılında Dünyanın En Lüks oteli unvanına sahip olmuştur. Otel Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından ülkemizin en gözde tatil merkezleri arasında bulunan Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Kundu bölgesine inşa edilmiştir.

Otele ait olan Mardan Stadyumu, 7 tarla ve antrenman için özel olarak yapılan sahaların da bulunduğu spor kompleksi icradan satışa çıkarılmıştır.

MARDAN PALACE SPOR KOMPLEKSİ SATILIYOR!

Mardan Palace Hotel’e ait olan Mardan Stadyumu icradan satılık ilanı verilmiştir. Ayrıca Mardan Palace Hotel’e ait olan spor kompleksine talep edilen miktar 178.554.000 TL olarak belirlenmiştir.

İcradan satışa çıkarılan spor kompleksi bünyesinde Mardan Stadyumu, 7 tarla ve özel antrenman sahaları da bulunmaktadır. Mardan Palace Spor Kompleksi büyüklüğü 102 bin 645 metrekare olarak açıklanmaktadır. Bunun yanı sıra Mardan Stadyumu, 2 futbol sahası, antrenman sahası, 5 tribün bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu spor kompleksine ait olan lojmanlar bulunmaktadır. Bu durumda söz konusu ihale 28 Temmuz 2021 tarihinde saat 13:00 itibari ile İstanbul Anadolu Adliye’sinde yapılması bekleniyor. Satış açık artırma usulü ile yapılırken en yüksek teklif sahibi spor kompleksini alma hakkı kazanacaktır.

MARDAN STADI NEREDE?

Antalyaspor için de ev sahipliği yapan Mardan Stadyumu Antalya’nın Aksu ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Daha fazla güncel haberler için tıklayınız…

Exit mobile version