Kategoriler
Proje Haberleri

Mari Vadi Evleri satışları başladı

Mari Vadi Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mari Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje 2.400 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 480 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 2.400 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 480 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Otopark katlarından dairelere asansörlerle geçiş sağlanmaktadır. Üstelik otopark giriş çıkıları plaka tanıma sistemi ile kontrol edilmektedir. Fitness merkezi, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca terasta kafeterya ve oturma alanı bulunmaktadır.

Konut projesi asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ayrıca merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Ayrıca binada balkon mevcuttur. Salon, yatak odalarında ve hollerde birinci sınıf derzli laminat parke uygulanmaktadır. Banyolarda kullanılacak tüm vitrifiye ve armatürler birinci sınıf malzeme ve marka olmaktadır. Ayrıca mutfak tezgahları çimstone veya granit olmaktadır.

Mari Vadi Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik proje, bir kentsel dönüşüm projesi olarak yükselmektedir. Mari Vadi Evleri projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 344 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…