Kategoriler
Proje Haberleri

Marina Ankara fiyat

Sinpaş GYO firmasının güvencesi ile Marina Ankara projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Ankara iline bağlı bulunan Çankaya ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan projede satışlar ise tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara’da konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Söz konusu proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan Marina Ankara projesi, beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı olan alıcıların ilgisini çekiyor.

Projede yer alan bloklar kırk dört katlı olacak şekilde planlandı. Söz konusu olan proje bünyesinde 2 bin 590 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje üç farklı daire tipinden meydana gelen konutlar barındırıyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Marina Ankara projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 82 metrekare ile 124 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Marina Ankara projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 446 bin 800 TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projede bulunan 2+1 konutlar ise 509 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutların fiyatları ise 670 bin 100 TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar İlkbahar Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Marina Ankara projesi Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi Sonu’nda inşa edildi.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0 549 827 46 76