Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Marina Ankara yüzde 75 faiz ile kampanyaya devam ediyor

Marina Ankara projesinde kampanyalar devam ediyor. Sinpaş GYO imzalı konutlar, Ankara’nın en sevilen ilçesi Çankaya’da yükselmektedir. Haziran ayında başlayan konut kampanyalarının bittiği süreçte, Marina Ankara için yeni bir karar alındı. Bu karara göre, ev sahibi olmak isteyenlere 0.74 faiz oranı ve 12 ay vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Marina Ankara proje özellikleri

Ankara, başkentin en sevilen ve merkezi lokasyon bölgesi olarak bilinen Çankaya’nın Oran bölgesinde yükselen konutlar yeni alıcılara kapılarını açtı. 2018’in haziran ayında başlayan yaşam, 125 bin metrekarelik dev arsa üzerinde 2 bin 590 konut ile devam ediyor. Sosyal donatıları arasında bulunan büyük havuz ve göletin yanı sıra yapay kumsalı projeyi adeta başka bir boyuta taşıdı.

Marina Ankara evlerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sizleri beklemektedir. 82 metrekareden başlayan daire boyutları, 93 ila 181 metrekareye kadar yükseliyor. 44 katlı bu eşsiz yapılar, B konut segmentine sahip olup içerisinde birden fazla sosyal donatıları da beraberinde getirmiştir.

Projede sahip olunan sosyal donatılar

Marina Ankara projesinde, açık ve kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuklar için oluşturulmuş oyun ve aktivite alanları bulunmaktadır. Aynı zamanda yürüyüş ve koşu parkuru, voleybol ve basket sahası, tenis kortu, futbol sahası ve süs havuzu gibi özellikleri de beraberinde getiriyor. Tüm bu sosyal donatıların yalnızca başlangıç olduğunu hatırlarsak; fitness salonu, SPA merkezi, Türk hamamı, sauna, yapay kum plajı ve marina gibi ayrıcalıkları da unutmamamız gerekir.

Başta aileniz olmak üzere, çevrenizle temel ve sosyal ihtiyaçlarınızı giderebileceğiz çarşı, kuaför, restoran ve market hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Tüm alanın 7/24 saat güvenlik hizmeti tarafından korunduğu bölgede, lobi ve resepsiyon servisi gibi hizmetler projeye ayrı bir prestij kazandırmaktadır.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

Ankara’nın Çankaya Oran bölgesinde bulunan Marina Ankara evleri, merkeze yakınlığı kadar, doğa ve yeşil alan arasında sınır bulundurmuyor. Banka, market, eğitim ve sağlık kuruluşlarına yürüme mesafesinde bulunan projenin ulaşım seçenekleri göz doldurmaktadır.

Daire fiyatları ve kampanyalar

Marina Ankara projesinde 1+1 dairelerin 589 bin 280 TL’den açılış yaptığı, 2+1 dairelerde bu fiyatların 612 bin 160 TL’ye yükseldiği belirtildi. Alıcıların tercihlerine göre 3+1 daireler 1 milyon 173 bin 600 TL’ye kadar uzanmaktadır.

1 Haziran 2020 tarihinde başlayan konut kampanyalarının geride kalmasının ardından, Sinpaş GYO kampanyaya devam etme kararı aldı. Buna göre, yüzde 5 peşinat ile satın alma fırsatının yakalandığı dairelerde 0.74 oranlı faiz seçenekleri ve 120 ay vadeli ödeme sistemine dahil olun.

Projeye dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.