Kategoriler
Kampanyalar

Marina Ankara’da ilk 12 ay ödemesiz kampanya

Ankara’nın Çankaya ilçesinde Marina Ankara projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Marina Ankara projesi bünyesinde 978 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılmış durumda. Projede yer alan bloklar 44 katlı olacak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç daire tipinde hayata geçirildi. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Marina Ankara projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutların büyüklükleri ise 84 metrekare ile 181 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Marina Ankara projesindeki 1+1 konutlar 600 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 668 bin 100 TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlar 1 milyon 280 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projedeki konutların ödeme planı nedir?

Marina Ankara projesinde yer alan konutlar için ilk 12 ay ödeme yapılmadan taksitlendirme fırsatı sunuluyor. 180 ay vadelendirmenin sunulduğu projedeki düşük faiz oranları dikkat çekmekte. Projedeki konutlar için 0.64 oranında faiz uygulanıyor.

Konutların tümü hemen teslim olarak alıcılarına sunuluyor.