Kategoriler
Proje Haberleri

Marina Premium Villas site özellikleri

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, ARG Group inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Marina Premium Villas projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

28 villadan oluşan konut projesinde, 7+1 tipte daireler yer alıyor. Villa projesindeki odalar, konut sahibinin isteği üzerine sayı ve büyüklük olarak değiştirilebiliyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki konutların büyüklükleri standart olarak brüt 590 metrekare, net olarak ise 470 metrekare.

Marina Premium Villas konut fiyatları

Konut projesindeki villalar, 3 milyon 350 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Konut projesinde, yüzde 50 peşinat verip kalan kısmı vadelendirerek konut sahibi olabilmek mümkün. Projede ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, şu an toplam 7 adet satılık daire yer alıyor.

Projenin sosyal donatı özellikleri

Asansörü bulunan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Deniz manzaralı olan Marina Premium Villas konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik, kameralı güvenlik, toplantı odası, squash salonu, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Konut projesinde ayrıca; ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, jakuzi, teras, veranda, hizmetli odası ve hobi odası bulunuyor. Projedeki her konutta, akıllı ev sistemi de alıcıya standart olarak sunulacak.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Marina Premium Villas konut projesi; Akdeniz Üniversitesi’nde yer alan Teknokent’e 3 kilometre, sahile 6 kilometre, AVM’lere 5.5 kilometre, şehir merkezine 8 kilometre, otogara 9 kilometre, havalimanına ise toplam 20 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Konut projesi, Molla Yusuf Mah.1460 Sok. No: 19 Konyaaltı/Antalya adresinde yükseliyor. Konut projesi, Antalya’ya  yeni yapılması planlanan Boğaçağı projesine de komşu konumda bulunuyor.

Proje ile ilgili tüm bilgilere 0532 571 41 68 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.