Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Marina Towers’da yaşam başlıyor

Sinpaş tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Oran’da Altınoran projesinin yanında hayata geçirilen Marina Ankara projesinin bir etabı olan Marina Towers projesinde sona yaklaşıldı.

Yaşamın başladığı Sinpaş Altın Oran projesinin hemen yanı başında yer alan Sinpaş Marina Ankara projesinin Eymir Gölü’ne bakan Marina Towers etabında yaşam başlıyor. Marina Ankara projesi deniz şehirlerinin havasını projenin her detayına taşıyarak ismiyle müsemma bir yaşam tarzının müjdesini veriyor. Ankara’nın ilk ve tek marinasının yer aldığı marina Ankara projesi sunduğu yaşamıyla başkentin yeni simgelerinden biri olması bekleniyor.

Marina Ankara projesinde toplam 2 bin 590 adet daire yer alıyor. Projede son zamanlarda çok tercih edilen 1+1 dairelerin yerine çok amaçlı kullanımlarıyla fark yaratan buçuk odalı ekstra daireler yer alıyor.

125 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde inşa edilen Marina Ankara projesinde 1+1, 1.5+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4.5+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 69 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor.

Tel : 444 1974