Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Marina24 projesinde 60 ay vade farksız ödeme

Sahil şeridine çok yakın bir mesafede yükselen Marina24 projesi Mimbora semtinde inşa ediliyor. Büyükçekmece’ye konumlandırılan proje, 30 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. 24 Gayrimenkul’ün imzasını taşıyan 367 adet konutu barındıran projede villa, rezidans ve çatı katı daireler (penthouse) bulunuyor. Projedeki binalar yatay mimariyle inşa ediliyor.

Önümüzdeki mart ayında teslim edilmesi planlanan konutlarda 60 ay boyuca faizsiz ödeme fırsatı sunulurken 120 ay vadede yüzde 0,30 faiz oranıyla ödeme alternatifi de bulunuyor. Ödemeler banka kredisiyle gerçekleştiriliyor.

Marina24 projesinde daire seçenekleri

Ünlüsoy Caddesi’nde inşa edilen Marina24 projesinde 2+1 tipindeki konutlar 86 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki konutlar 226,78 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki konutlar 319,83 metrekare genişliğinde inşa edilirken 5+1 tipi ve üzerindeki konutlar 243,4 metrekare genişliği ile 343,37 metrekare genişliği arasındaki seçeneklerde satışa sunuluyor.

Dairelerinde geniş balkonların ve geniş pencerelerin yer aldığı projedeki konutların tavan yüksekliği 3,5 metreyi buluyor. 

Projedeki sosyal donatılar neler?

Marina24 projesinde evcil hayvan parkı, bisiklet ve koşu parkuru, sedir alanı, restoran, oyun odası, spor salonu bulunuyor. Kuaföre de yer verilen projede, açık hava satranç alanı da inşa ediliyor.

Ayrıca; Sanat Sokağı, Performans Meydanı, Marina Gurme Çarşısı projedeki etkinlik alanlarından birkaçını oluşturuyor. Projede amfi tiyatro, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası, kaykay pisti, cep sineması, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, SPA donatıları site sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Projede; Çocuk Aktivite Merkezi, Zen Bahçesi, sedir alanı, restoran, oyun odası, spor salonu; parti ve davet odası da bulunacak. 

Marina24 nerede?

Sahile yakın mesafede bulunan proje; E5, TEM ve Kuzey otoyollarına 5 dakikalık uzaklıkta inşa ediliyor. 

Satış ofisinin Mimaroba Mahallesi, Ünlüsoy Caddesi, Fesleğen 1 Sokak, No. 8 Büyükçekmece / İstanbul posta adresinde yer aldığı projenin detayları için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

+90 212 717 24 24