Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Marina24 projesinde daire seçenekleri

Denizin yakınına inşa edilen Marina24 projesi 30 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimaroba semtine konumlandırılan projedeki binalar, yatay mimariyle inşa ediliyor. Projede, villa, rezidans tipindeki konutların yanı sıra çatı katı daireler (penthouse) de yer alıyor.

Büyükçekmece’ye konumlandırılan proje, birçok merkeze ve ulaşım ağlarına yakın mesafelerde bulunuyor. 24 Gayrimenkul’ün imzasının bulunduğu projede 367 adet konut inşa ediliyor.

Çok sayıda sosyal donatıya yer verilen projenin bu yılın mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Marina24 projesinde sosyal donatılar

Ünlüsoy Caddesi’nde inşaatına devam edilen Marina24 projede Sanat Sokağı, Performans Meydanı, Marina Gurme Çarşısı, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası, kaykay pisti, cep sineması, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, SPA, sedir alanı bulunuyor. 

Evcil hayvanlar için parka yer verilen projede bisiklet ve koşu parkuru, Çocuk Aktivite Merkezi, Zen Bahçesi, sedir alanı, restoran, oyun odası, spor salonu da yer alıyor. Kuaförün de yer aldığı projede parti ve davet odası da bulunuyor. Projede, açık hava satranç alanı de yer alıyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Projedeki konutların tavan yüksekliği 3,5 metreyi bulurken dairelerde geniş balkonlara ve pencerelere yer veriliyor. Konutlara deniz manzarası eşlik ediyor. Projede, şömineli teras daireler bulunuyor.

Marina24 projesindeki 2+1 tipindeki konutlar 86 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki konutlar 226,78 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki konutlar 319,83 metrekare genişliğinde, 5+1 tipi ve üzerindeki konutlar 243,4 metrekare genişliği ile 343,37 metrekare genişliği arasındaki seçeneklerde buluşuyor. 

Marina24 projesi nerede?

Proje, 13 kilometrelik sahil şeridine komşu durumda. E5, TEM ve Kuzey otoyollarına 5 dakikalık mesafede bulunan proje; TÜYAP gibi sosyal alanlara; okul, hastane gibi alanlara yakın konumda bulunuyor.

Projenin satış ofisi; Mimaroba Mahallesi, Ünlüsoy Caddesi, Fesleğen 1 Sokak, No. 8 Büyükçekmece / İstanbul açık adresinde yer alıyor. Projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasından ulaşabilirsiniz:

+90 212 717 24 24