Kategoriler
Proje Haberleri

Marine Zirve Evleri 2.Etap yükseliyor

Marine Zirve Evleri 2.Etap konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve incelikli kalitesi ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Gemlik İlçesinde hayata geçirilen proje Güler CSK Grup İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Son dairelerin satışta olduğu projenin 1.etabında yaşam başlamıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Gemlik İlçesi Hisar Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 4 blok 50 adet daire bulunmaktadır. İlk etabı büyük ilgiyle tamamlanan projenin 2. Etabının çalışmaları ve satışları devam etmektedir. Aynı zamanda projede daireler oldukça lüks ve estetik bir şekilde donatılmıştır. Bunun yanı sıra daireler muhteşem doğa ve deniz manzarasını bir arada sunmasıyla dikkat çekmektedir.

Marine Zirve Evleri 2.Etap konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler brüt 148 metrekare alana sahiptir. Proje kapsamında dairelerin satışları devam etmektedir.

Marine Zirve Evleri 2.Etap konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi Gemlik Hisartepe mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca denize ve günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları daireni bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında satışları devam eden;

3+1 tip, 148 metrekare brüt alana sahip olan daireler 68 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanırken avantajlı fiyatlarla satışla devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 351 51 21 ve 0545 6100 67 51 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…