Kategoriler
Proje Haberleri

Marka 270 hemen teslim

Özdeker İnşaat firmasının imzası ile Marka 270 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir ilinin Çiğli ilçesinde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu kapsamda beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Bahsi geçen projedeki konutlar hemen teslim durumunda olduğu için zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 270 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Marka 270 projesinde yer alan bloklar sekiz katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu konutların büyüklükleri daire tiplerine göre değişiyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Marka 270 projesinde bulunan 2+1 konutlar 80 metrekare ve 98 metrekare olarak hayata geçirildi. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 118 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Marka 270 projesinde bulunan 2+1 konutlar 234 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 3+1 konutların fiyatları ise 295 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Marka 270 projesinde yer alan konutlar İnönü Mahallesi’nde yer alıyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar 9209 sokakta konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0232 600 63 33