Kategoriler
Proje Haberleri

Marka 270 projesinde son daireler kredi olanağıyla satışta

İnşaat firmasından satışta olan Marka 270 Çiğli konut projesindeki 3+1 daireler yüksek kredi imkanıyla satışta.  16 bin metrekare alan üzerinde yer alan projede 8 katlı toplam 6 blok ve 270 daire mevcut. Konut projesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, İnönü Mahallesi’nde yer almaktadır. Çiğli’de yer alan dairelerde fiyatlar ne civarda? Projede yer alan daire seçenekleri neler? Proje konut kredisine uygun mu?

Marka 270 daire seçenekleri

İzmir konut projesi kapsamında yer alan brüt 118 net 97 metrekarelik 3+1 tip daireler satışta. Marka 270 Çiğli projesinde daireler 6 katlı bina içerisinde yer alıyor. Yerden ısıtma sistemiyle ısınan daireler Özdekler İnşaat farkıyla satışa çıkmış durumda. Projede her daireye renkli interkom ve güvenlik elemanları da var. Ayrıca ısıcam ve otomatik panjur imkanına sahip dairelerde özel tasarım mutfak da var. Ayrıca ankastre set ve asma tavanlar da mevcut.

Marka 270 sosyal olanakları

Projenin sosyal özellikleri arasında yüzme havuzları ön plana çıkıyor. Ayrıca spor alanları ve basketbol sahaları da var. Bunun yanında süs havuzları ve özel peyzajın ile birlikte projede kiralama birimi de mevcut. Proje kapsamında açık otopark ve profesyonel bina yönetimi hizmetleri de olanaklar arasında yer alıyor. Ayrıca proje ulaşım açısından da oldukça rahat bir bölgede konumlu. Semt pazarı, market ve caddeye yakın durumdaki proje tren istasyonuna da yakın konumda.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan brüt 118 metrekarelik 3+1 daireler 515 bin TL fiyat üzerinden satışa çıkmış durumda.  Marka 270 Evleri projesinde ek olarak aidatın da 275 TL olması öngörülüyor. Proje kapsamında yer alan daireler konut kredisine de uygun. Projedeki daireler görüntülü arama ile gezilebilir. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0553 956 79 86 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…