Kategoriler
Proje Haberleri

Marka Bahçe İzmir satışa sunuldu

Özdeker İnşaat firması tarafından Bayraklı konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Bayraklı İlçesi, R. Şevket İnce Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede daire satışlarına başlanmıştır. Marka Bahçe İzmir projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Bayraklı İlçesi, R. Şevket İnce Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje U şeklinde bitişik nizamda üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Bayraklı konut projesindeki konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. 4 bin 423 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Bunların dışında ayrıca projede peyzaj ve sosyal alanlar yer almaktadır.

İzmir konut projesinde üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 1+1 tip daireler brüt 57 metrekare, net ise 53 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip daireler brüt 90 ve 94 metrekare, net ise 82 ve 86 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise brüt 110, net ise 102 metrekare büyüklüğündedir.

Özdeker Marka Bahçe İzmir projesinde yer alan dairelerde pvc doğrama, ısıcam, otomatik panjur mevcuttur. Ayrıca dairlerde özel tasarım mutfak, ankastre mutfak, görüntülü intercom sistemi, merkezi uydu sistemi yer almaktadır. Bunların yanı sıra ayrıca fiber internet alt yapısı gibi bir çok özellik yer almaktadır.

Binalarda asansör, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, güvenlik, kapalı otopark, merkezi ısıtma sistemi, su deposu mevcuttur. 3 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılan projede kapalı otopark, fitness salonu yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, yürüyüş parkuru, basketbol sahası bulunmaktadır. Bunların dışında yine projede seyir ve dinlenme alanları, 7 / 24 güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Marka Bahçe İzmir fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 430 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

94 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 tip daireler 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

110 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 tip daireler 820 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

90 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 tip daireler 825 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

128 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 tip daireler ise 1 milyon 40 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Marka Bahçe Bayraklı konut projesi R. Şevket İnce Mahallesi, Bayraklı / İzmir adresinde yer almaktadır. Konut projesi İzmir Çevre Yolu’na yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje Westpark Avm’ye 150m, İzmir Şehir Hastahanesi’ne 500m, Çevreyolu Bağlantısına 300m mesafededir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2022 yılı Nisan ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0232 600 63 33 ve 0533 956 79 86 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..

Exit mobile version