Kategoriler
Proje Haberleri

Marka Bahçe İzmir son kalan daireleri satışta

Marka Bahçe İzmir konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Bayraklı İlçesinde yükselen Özdeker İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje Bayraklı İlçesi R. Şevket İnce Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Marka Bahçe İzmir modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler otomatik panjur, özel tasarım mutfak, vestiyer, ankastre set gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde görüntülü interkom, led aydınlatma, teras, ebeveyn banyosu gibi olanaklar da yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, oyun parkı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, kapıcı, güvenlik gibi olanaklar da yer almaktadır. İzmir Bayraklı konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamında 1+1 tip dairelerin satışları tamamlanmıştır. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 50 metrekare ile 99 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler ise brüt 95 metrekare ile 128 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir.

Marka Bahçe İzmir konumu ve fiyatları hakkında

Marka Bahçe İzmir konut projesi, Bayraklı, R. Şevket İnce Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje çevre yoluna, şehir merkezine, Westpark avm’ye komşu bir projedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 50 ile 60 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip 2+1 tip daireler 695 bin TL,

91 ile 99 metrekare arasında değişen brüt alanlara sahip 2+1 tip daireler 940 bin TL,

Brüt 85 metrekare alana sahip 2+1 tip bahçeli daireler 950 bin TL,

128 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 bahçeli daireler 1 milyon 170 bin TL,

Brüt 95 metrekare alana sahip 3+1 tip bahçeli daireler 1 milyon 180 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Nisan 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 600 63 33 ve 0533 956 79 86 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…