Kategoriler
Proje Haberleri

Markam Bağlıca Konutları’nda son daireler

1997 yılında Ramazan Şeker tarafından Ankara kurulan Özşeker İnşaat firması tarafından Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen Markam Bağlıca Konutları projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor.

6 bin 237 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje 2 bloktan meydana geliyor. Projedeki bloklardan biri konut bloğundan meydana gelirken diğer blok ise ticari ünitelerin yer alığı blok olarak tasarlandı.

Proje özellikleri neler?

Bağlıca’da yer alan Markam Bağlıca Konutları projesindeki konut bloğunda 24 adet daire yer alıyor. Projedeki diğer blok olan ticari blokta ise 10 adet ticari villadan meydana geliyor. Projedeki dairelerin tamamı 4+1 tip dairelerden meydana geliyor. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise net 171.45 metrekare, brüt 205 metrekare olarak projelendirildi. Projede yer alan ticari villaların alanları ise 300 metrekare büyüklüğe sahip.

Markam Bağlıca Konutları fiyatları ne kadar?

Brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 860 bin TL’den başlıyor. 2019 yılı Ağustos ayında inşasına başlanan proje 2020 yılı Ağustos ayından tamamlandı. Proje konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Her katında iki dairenin yer aldığı Markam Bağlıca Konutları projesinde tüm daireler 3 cepheli olarak konumlandırılmış durumdadır. Projede basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çardaklar, kapalı otopark, açık otopark gibi ortak alanlar yer alıyor. Projede ayrıca, 24 saat güvenlik, akıllı ev sistemi, tam beslemeli jeneratör, su deposu, yerden ısıtma, kat hollerinde depo alanı, 2.90 metre kat yüksekliği gibi özellikler yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Mermeroğlu Caddesi ile  1289. Cadde’nin kesiştiği köşebaşında yer alan Markam Bağlıca Konutları projesi Bağlıca Mahallesi, Mermeroğlu Caddesi, Etimesgut / Ankara adresinde bulunuyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…