Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Marmara Evleri 4 projesinde düşük faizle ödeme fırsatı

Metro istasyonunun yanı başında inşa edilen Marmara Evleri 4, 61 bin 705 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. İhlas Yapı ve Kiler GYO ortaklığıyla imzalanan projede 640 adet daire, 44 adet dükkân bulunuyor. Beylikdüzü’nde konumlandırılan projeden daire satın alanlara yüzde  0,79 oranına sahip 60 ayda 120 aya varan vadelerle ödeme seçeneği sunuluyor.

Ayrıca, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 oranına varan iskonto imkânı da bulunuyor. Dairelerin teslimine önümüzdeki yılın haziran ayında başlanacağı öngörülüyor.

Marmara Evleri 4‘te daire fiyatları

Marmara Evleri 4 projesindeki 2+1 daire tipleri brüt 126 metrekare genişliğinde; 3+1 daire tipleri brüt 163 metrekare, brüt 166 metrekare ve brüt 176 metrekare genişliklerinde, 4+1 daire tipleri brüt 203 metrekare ile brüt 204 metrekare genişliklerinde inşa ediliyor. Deniz manzarasının eşlik ettiği dairelerin geniş balkonları bulunuyor.

Projedeki 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 544 bin liradan, 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler 696 bin liradan, 4 oda ve 1 salon tipindeki daireler ise 916 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Geniş yeşil alanlara sahip Marmara Evleri 4 projesinde; cadde dükkânları, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, saunası, sosyal alanlar, semt pazarı ve çok amaçlı salon bulunuyor. geniş oyun alanlarına da yer verilen projedeki spor salonu, kadın ve erkeklere özel olmak üzere ikiye ayrılıyor. Projenin mescidi de bulunuyor.

Projedeki sosyal donatılar

Deniz kenarına 5 kilometrelik mesafede bulunan Marmara Evleri 4 projesinden Yakuplu metro durağını yürüyerek gidilebiliyor. E5 yolunun hemen yanında yükselen proje, Beylikdüzü Belediyesinin spor merkezine, ilköğretim ve lise tipindeki okullara yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Kültür merkezlerine, marketlere, alışveriş merkezlerine, ulaşım kolaylığı sunan proje, Avcılar ilçesine de yakın bir konumda bulunuyor.

Proje; Kavaklı Mahallesi, Ayasofya Caddesi, No: 17 Beylikdüzü / İstanbul posta adresinde inşa ediliyor. Aşağıdaki telefon numarasını arayarak proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

0212 875 2275