Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Marmara Evleri 4 projesindeki ev fiyatları

Teslimlerine altı ay kalan Marmara Evleri 4 projesindeki dairelerin fiyatı, 940 bin Türk lirasından başlıyor. Metro istasyonuna yürüme mesafesine konumlandırılan projede, 640 adet daire ve 44 adet ticari ünite bulunuyor.

İhlas Yapı ve Kiler GYO tarafından yükleniciliği yapılan proje, 61 bin 705 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Marmara Evleri 4 projesindeki daireler

Beylikdüzü’nde inşa edilen projedeki dairelerde, geniş balkon ve bu balkona eşlik eden deniz manzarası bulunuyor.

Ayasofya Caddesi’nde yer alan projedeki iki oda ve bir salonlu konutlar, brüt 126 metrekare. Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki üç odaya ve bir salona sahip evler, brüt 63 metrekare, brüt 166 metrekare ve brüt 176 metrekare değerlerinde olmak üzere üç farklı alternatif tiple sunuluyor.

Projedeki dört odaya ve bir salona sahip durumda olan evler ise brüt 203 metrekare büyüklüğü ile brüt 204 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki ayrı tipte bulunuyor.

Projedeki dairelerin fiyat aralığı

Marmara Evleri 4 projesindeki iki odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı, 940 bin Türk lirasından başlıyor.

Projedeki bu daireler tiplerinin fiyatı, 1 milyon 140 bin Türk lirasına kadar uzanıyor. Kapalı havuzuyla dört mevsim yüzme aktivitesi sunan projedeki üç odalı ve bir salonlu konutların fiyat aralığı, 1 milyon 100 bin Türk lirası ile 1 milyon 520 bin Türk lirası değerlerinde.

Yapımı devam eden projedeki dört odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı, 1 milyon 470 bin Türk lirasından başlıyor ve 2 milyon 10 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Marmara Evleri 4 projesinde sosyal alanlar

Cadde dükkânları ile alışveriş olanağı sunan projede; kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, saunası, sosyal alanlar, semt pazarı ve çok amaçlı salon bulunuyor. Büyük yeşil alanları, renkli çiçekleri ve sahile yakınlığıyla inşa edilen projedeki teslimlerin, haziran ayında başlayacağı belirtiliyor.

Adres: Kavaklı Mahallesi, Ayasofya Caddesi, No: 17 Beylikdüzü / İstanbul 

Telefon: 0212 875 2275

Exit mobile version