Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Marmara Evleri 4’te kampanya

İhlas Yapı ve Kiler GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası, Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde yeni bir kampanya başlatıldı.

Banka kredisi olmadan ve vade farkı olmadan daire sahibi olma fırsatı sunulan Marmara Evleri 4 projesinde 2+1 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor.

Marmara Evleri 4 projesinde yarısını 2020’de öde kampanyası başlatıldı. Projede daire tutarının yüzde 50’si 2020 yılında ödenirken kalan yüzde 50’lik tutar ise 30 ay vade ve yüzde sıfır faizle ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı elde edilmiş oluyor. Projede tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 25’e varan indirim fırsatları sunulmaktadır.

Yakuplu metro durağına yürüme mesafesinde yer alan Marmara Evleri 4 projesi Kavaklı Mahallesi, Ayasofya Caddesi, No:17 Beylikdüzü / İstanbul posta adresinde yer almaktadır.

Marmara Evleri 4 projesinde kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, cadde mağazaları, erkekler ve kadınlar için ayrı fitness salonu, Türk hamamı, sauna, bay-bayan mescit, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0212 875 22 75