Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Marmara Evleri 4’te yılın son kampanyası

İhlas Yapı tarafından İstanbul, Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde 2018 yılının son fırsatları sunuluyor.

2+1, 3+1, 4+1 tip daire seçeneklerinin yer verildiği Marmara Evleri 4 projesinde 2+1 daireler 470 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken şirket peşin ödemelerde yüzde 25 indirim uyguluyor. Projede ayrıca sıfır faizle taksitlendirme imkanı da bulunuyor.

İhlas Yapı Marmara Evleri 4 projesinde alternatif ödeme seçeneklerinden meydana gelen yeni bir fırsat başlatıldı. Başlatılan ödeme planına göre peşin satın alımlarda sunulan fiyat avantajının dışında ayrıca peşinat erteleme ve 36 ay vade, sıfır faiz ile taksitlendirme imkanı da bulunuyor.

Marmara Evleri 4 projesinde yüzde 10 peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 470 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Marmara Evleri 4 projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, mescit, taziye evi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunaya yer veriyor.