Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Marmara Loft’da Efsane Cuma indirimi

Görgülü İnşaat tarafından İstanbul’da hayata geçirilen Marmara Loft projesi de Efsane Cuma etkinliğine dahil oldu.

Bugüne kadar bir çok orta ölçekli inşaat çalışmaları gerçekleştiren Görgülü İnşaat’ın portföyünde Kayseri Demokrasi Evleri, Kartal Laleli, Campark Evleri gibi projeler yer alıyor.

5 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Marmara Loft projesi Hürriyet Mahallesi, Aktay Sokak üzerinde yer alıyor. 19 katlı 12 blokta toplam 152 adet daireden meydana gelen projenin yüzde 80’i yeşil alan olarak tasarlandı.

Efsane Cuma’ya özel ekstra yüzde 10 indirim

Peşin ödemelerde yüzde 10+ 10 indirim fırsatı sunulan Marmara Loft projesinde bu kampanyaya ilave olarak 23 ve 24 Kasım tarihilerinde geçerli olacak olan +yüzde 10 indirim daha uygulanacak. Böylede Efsane Cuma etkinliği kapsamında Marmara Loft projesinde yüzde 10+ 10+ 10 indirim fırsatı sunulmuş olacak.

324 bin TL’den başlayan indirimli fiyatlarla satışa sunulan Marmara Loft projesinin 2019 yılı Şubat ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Marmara Loft Nerede?

Metroya 1,3 km, Sabiha Gökçen Havalimanına 7 km, Viaport AVM’ye 7 km, Maltepe Park AVM’ye 2,8 km, Pendik Marina’ya 5 km, İDO Pendik Feribot İskelesi’ne 5 km mesafede yer alan Marmara Loft projesi Mahallesi, Aktay Sokak üzerinde bulunuyor.

Tel: 0216 452 33 33