Kategoriler
Proje Haberleri

Marmara Park 10. Etap satışları devam ediyor

Marmara Park 10. Etap projesi geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Karadeniz İnşaat Gemlik tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje kapsamında 3 adet 3+1 dairelerin satışları devam etmektedir. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca Hisar Mahallesinde bulunan 10. etapta 3+1 lüks daire şeklinde sizlere sunulmaktadır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Marmara Park 10. Etap projesi detaylarıyla sizlere sunulmaktadır. Projenin mimari özellikleri oldukça ilgi çekmektedir. Daireler 2 cepheye bakmaktadır. Salon, mutfak, çocuk odası, oturma odası ve yatak odası tamamen güneş gördüğü söylenebilir. Ayrıca bu proje yangın yönetmenliğine uygun olarak yapılandırılmıştır. Kapalı otoparkı mevcut olan bu evin kamera sistemiyle de korunduğu söylenebilir. Daire özelliklerine bakılacak olursa bu evlerde seramik ürünler tercih edilmektedir. Aynı zamanda salon, mutfak ve hollerde alçıpan ile ışıl bant uygulaması olacağı söylenebilir. Komşu duvarlar arası ses yalıtımı olan bu evler sizlerin mahremiyetini korumaktadır. Sosyal alan olarak oyun parkı, spor alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda evin dış yapısına ses ve ısı yalıtımı mevcuttur. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Marmara Park 10. Etap Konutlarının konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Sağlık olarak eczaneye ve sağlık ocağına yakın olması oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda park gibi vakit geçirmeniz için olan yerlere de giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Eğitim açısından ilkokul, ortaokul ve liseye yakın olması da artı özelliklerindendir. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Sizlere bu evlerin konumundan dolayı doğa, şehir ve deniz manzarası sunmaktadır.

Marmara Park 10. Etap Fiyat Bilgisi Hakkında

3+1 tip olan evler brüt 162 metrekare, net 133 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Fiyatları yaklaşık olarak 690 bin liradır.

Diğer 3+ 1 tip daireler ise brüt 163 metrekare, net 130 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 720 bin liradır.

2+1 daire brüt 166 metrekare, net 132 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 650 bin liradır.

Bu şekilde projeyi detaylıca anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde proje hakkında bilgi sahibi olarak detaylı bir inceleme gerçekleştirmeniz mümkündür.

Konut projesi 2021 yılı Şubat ayında başlamıştır. Çalışmaların devam ettiği projede teslim tarihi ise 2022 yılı Mart ayı olarak planlanmaktadır. Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 617 42 80 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version