Kategoriler
Proje Haberleri

Marmarada Evleri birçok satılık ve kiralık daire seçeneğiyle dikkat çekiyor

Marmarada Evleri adlı projenin çok sayıda konut ve ticari ünite seçeneği vardır. Projenin mimarı olan Satıroğlu İnşaat, her talebe uygun olan bu daireleri satışa sunmuştur. Yüzölçümü 10 bin metrekareyi aşan proje alanında kapalı otopark, güvenlik hizmeti, yüzme havuzu, koşu alanı ve fitness salonu mevcuttur. Daire seçeneklerinden bazıları ise brüt büyüklüklerine göre şunlardır:

  • 1 + 1: 57 metrekare
  • 2 + 1: 106 metrekare / 108 metrekare
  • 3 + 1: 119 metrekare / 124 metrekare / 125 metrekare / 128 metrekare
  • 4 + 2: 248 metrekare / 250 metrekare /
  • 6 + 2: 260 metrekare

Toplam 6 blokta yer alan bu daireler, ulaşım imkanlarının gelişmiş olduğu bir bölgede bulunur. Sayıları 245’i bulan bu dairelerle birlikte 3 ticari alanda mevcuttur. Ayrıca tüm yapılar depreme karşı dayanıklıdır.

Marmarada Evleri nerededir?

Projenin gerçekleştiği yer İstanbul’un Maltepe ilçesindeki Esenkent Mahallesi olmaktadır. Mahallenin Aydın Caddesi üzerinde bulunan site konumu Yavuz Sultan Selim Camii’nin karşısındadır. Bununla beraber Gülensu İlkokulu, Maltepe 18 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Özgürlük Çocuk Parkı ve çok sayıda durak da bu bölgededir. Hatta sitenin bitişiğinde bir durak mevcuttur. Alışveriş alanlarına ulaşmak ise çok kolaydır. Ayrıca Maltepe’nin nezih bir ilçe olması da önemlidir. Bu ilçe, İstanbul’un suç oranları düşük olan ilçeleri arasındadır. Dolayısıyla proje konumunun gayet iyi olduğu söylenebilir. Blokların sağlam bir arazide yükselmesi ise öteki bir avantajdır.

Marmarada Evleri projesinde satılık ve kiralık daire fiyatları ne kadardır?

Projenin daire seçenekleri geniş bir fiyat aralığı meydana getirmektedir. Bunun sebebi, konut seçeneklerinin çok fazla olmasıdır. Satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 735 bin TL ile 1 milyon 300 bin TL arasındadır. Bununla birlikte dükkan kiraları 5 bin – 6 bin TL’dir. Marmarada Evleri satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi için satış ofisini ziyaret etmek mümkündür. Ofis, Zümrüt Evler Mahallesi – Gül Caddesi, No 1 / 1, Maltepe – İstanbul açık adresindedir. Ayrıca iletişim için 0 532 564 71 84 numarası da kullanılabilir.

Daha başka proje haberlerine ulaşmak için lütfen BURAYA tıklayınız…

 

Exit mobile version