Kategoriler
Proje Haberleri

Marmara’nın konutları DemirDöküm ile ısınıyor

DemirDöküm, üstün teknolojinin kullanıldığı yenilikçi ürünleriyle Marmara Bölgesi’ndeki Semt Kocaeli, 11’inci Mahalle ve Bahçe Evler konut projelerinin tercihi oldu.

Türkiye’nin ilk kombi ve ilk yoğuşmalı kombi üreticisi olma özelliğini taşıyan DemirDöküm, ürünleriyle Türkiye’de ve dünyanın 50 ülkesinde ısı konforu sunuyor. Semt Kocaeli, 11’inci Mahalle ve Bahçe Evler projelerindeki daireler de DemirDöküm ürünleriyle ısınacak.

Zengin uzunluk seçenekleri ve 10 yıl garanti

Pekdemir İnşaat firması tarafından hayata geçirilen 280 dairelik Semt Kocaeli Projesi’nde yaşam DemirDöküm’ün ürünleriyle başladı. DemirDöküm’ün kombi, banyopan, vana ve oda termostatlarının bulunduğu projede, Türkiye’nin ilk ve tek olma özelliği taşıyan 25 mm’lik hatvesi ile üretilen Panel Plus radyatörleri kullanıldı. DemirDöküm Panel Plus radyatörler, yüksek ısıl gücü, zengin uzunluk seçenekleri ve 10 yıllık garanti özelliği ile dikkat çekiyor.

11’inci Mahalle’nin tercihi DemirDöküm oldu

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde 28 bin 918 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen 11’inci Mahalle projesinde de tercih DemirDöküm’den yana oldu. Projede 600 daire, 9 ofis ve 28 dükkân bulunuyor. DemirDöküm’ün sessiz ve yüksek enerji tasarrufu sağlayan kombilerine yer verilen projede, markanın uzun ömürlü kullanımı ve yüksek ısıl güç sağlayan panel radyatörleri de kullanılıyor. Kombiler, kullanıcılara her daim sıcak su imkânı sağlıyor.

Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken ürün

Mopaş inşaat firması tarafından Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde hayata geçirilen Bahçe Evler projesinde de DemirDöküm’ün Maxi Condense duvar tipi yoğuşmalı kazanları tercih edildi. Kolay kullanımıyla ön plana çıkan ürün, ergonomik tasarımıyla da dikkat çekiyor. Ürün, üstün özellikleri ile yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. MaxiCondense, sahip olduğu ileri teknoloji sayesinde hem sistem maliyetini azaltıyor hem de yer tasarrufu sağlıyor.