Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Martı Resort Hotel’de uzun süreli konaklama imkânı

İçmeler Koyu’nda 26 dönümlük alana sahip Martı Resort Hotel‘de, uzun süreli konaklama imkânı sunuluyor. Martı Resort Hotel Genel Müdür Adnan Evrim de pandemi sürecindeki risklerden kaçmak isteyenler için Hotelde uzun konaklama olanağının bulunduğunu belirtti.

Küresel salgın sürecinde seyahat ve tatil alışkanlıklarının farklılaştığını ve bu koşulların önümüzdeki birkaç yılı da etkileyeceğini vurgulayan Genel Müdür Evrim, salgından ve kentin karmaşasından bunalanların, doğayla iç içe ve sakin yerleri tercih ettiğini aktardı.

Çalışanlar için home-office konsepti

Martı Resort Hotel‘in Genel Müdür’ü Adnan Evrim, tatil konseptinin yanı sıra çalışanlar için home-office konaklama seçeneğinin de bulunduğunu aktardı. Genel Müdür Evrim, Hotelin hızlı internet ağına sahip olduğunu kaydetti.

Adnan Evrim’in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Bilindiği gibi Marmaris, Ege’nin tüm güzelliklerini kucaklayan bir lokasyon. Büyüleyici, doğal, rahat ve daima insanı yenileyen bir yanı var. Biz de kış mevsimini, şehrin keşmekeşinden uzak, sessiz sakin, doğayla baş başa geçirmek isteyen misafirlerimize özel cazip uzun konaklama fırsatları sunmaya başladık. 50 yılı aşan tecrübemiz, yüksek standartlarımız ve bilgi birikimimiz ile pandemi döneminin başından bu yana ve aldığımız önlemlerin ışığında yeni normalin şartlarıyla misafirlerimize, adımızla gelenekselleşen mükemmel yaşam deneyimini sunmaya devam ediyoruz. İlk günden beri otelimizde tüm önlem ve tedbirleri en üst seviyede uyguladık ve Güvenli Turizm Sertifikası ile tescilleyerek, misafirlerimizi gönül rahatlığı ile ağırlıyoruz. Konuklarımıza uzun konaklama çerçevesinde tatil tadında bir yaşamın yanı sıra home-office konseptimiz, ultra hızlı internet altyapımızla doğanın kucağında işlerini yürütme olanağı da sunuyoruz.”

Martı Resort Hotel Bilgi ve Rezervasyon Hattı

Martı Resort Hotel Adres: İçmeler Mahallesi, Marmaris / Muğla

Bilgi ve Rezervasyon Hattı:+90 252 424 08 39

Elektronik Posta Adresi: [email protected]

Martı Çağrı Merkezi

Telefon : +90 252 424 08 39

Elektronik Posta Adresi: [email protected]