Kategoriler
Proje Haberleri

Masar Tower Düzce’de yükseliyor

Adından da anlaşılacağı gibi Masar Grup firmasının imzası ile Masar Tower projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Düzce merkezde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje tek bloktan oluşuyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen projede süren çalışmaların bu yıl sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje on üç katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor. Bu sayede bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verilmesi planlanıyor. Masar Tower projesi toplamda 3 bin 640 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Proje bünyesinde 228 adet konut, 16 adet de dükkan barındırıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Düzce’de yaşama kazandırılmakta olan Masar Tower projesi Orhangazi Mahallesi’nde inşa ediliyor. Söz konusu olan proje Konuralp 443 Sokak no:17’de yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri  nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki daire ve dükkanların büyüklükleri ise konut tiplerine göre değişiyor. Masar Tower projesindeki konutlar 1+1 ve 2+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 63 metrekare ile 91 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projedeki kişiye özel ödeme yöntemleri mevcut. Masar Tower projesinde bulunan konutlar için kredi, kefil ve faiz olamadan 51 ay vadelendirme mümkün. Projeden ara ödemeli olarak bin 499 TL’den başlayan taksitler ile ev sahibi olabilirsiniz.

Projede yer alan konutların 2019 yılının Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Telefon: 444 26 13 – 0537 265 41 69