Kategoriler
Proje Haberleri

Maslak Cadde Gaziantep krediye uygun satışlar

Maslak Cadde Gaziantep projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Gaziantep Şehitkamil’de bulunan proje Güvenmer İnşaat ve Tahir Meral İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 147 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin mevcuttur. Üstelik konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Gömme dolap, kiler, mobilya ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Konut projesi ayrıca yerden ısıtmalı şekilde projelendirilmiştir.

Maslak Cadde Gaziantep konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Fıstıklık Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşımda anayol ve caddeye yakın olup otobüs kullanabilirsiniz. Ayrıca proje Hakim ve Savcılar Lojmanı ( Yeni Adliye Lojmanı ) karşısında konumlanmaktadır.

Maslak Cadde Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Maslak Cadde Gaziantep projesinde bulunan brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850 bin TL’den satışa sunulmuştur. Farklı cephe ve katlarda daireler bulunmaktadır. Ayrıca bu projede daireler iskanlı ve yüzde 100 krediye uygundur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 360 73 60 veya 0 (530) 724 36 01 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version