Kategoriler
Proje Haberleri

Mass Holiday Dalaman konutları satışa çıktı!

Mass Holiday Dalaman ilçesinin Söğütlüyurt Mahallesi’nde gerçekleşen bir projedir. Mass Konut, bu projesinde tüm detayları göz önüne almıştır. Dolayısıyla Mass Holiday Konutları konfor açısından üst düzeydedir. Projeyi daha başka konut projelerinden ayıran en önemli özellik ise firmanın şeffaflığıdır. Mass Konut firması, müşterilerin talep etmesi halinde inşaata daire tüm kalite kontrol belgelerini sunacağını bildirmiştir. Yani bu dairelerden herhangi birini satın alacak olanlar, inşaatta kullanılan malzemelerin kalitesini değerlendirebilecektir.

1 + 1 ve 2 + 1 oda sayısı seçenekleri bulunan dairelerin bireysel güneş enerji panelleri vardır. Bununla birlikte banyo ve balkon zeminleri su yalıtımına sahiptir. Pencerelerin ısı yalıtımına sahip olması ve duvarların ses geçirmemesi diğer detaylardandır. Alçıpan oda tavanları, laminant iç zeminler, Sur marka çelik dış kapı ve lake mutfak dolaplarından da söz edilebilmektedir. Fıratpen, Pimapen ve Vinsa markalarına ait olan PVC doğramaları ise konutların en kaliteli yapı ürünleri arasında bulunur. Uzun ömürlü musluk bataryaları Artema markalı olurken yerden ısıtma sistemi Rehau markalıdır. Bunlar gibi daha pek çok detay, markası ve kalitesi belli ürünlerden meydana gelmektedir.

Mass Holiday konutlarının sahip olduğu site olanakları nelerdir?

Bu konutlar, haftanın her günü aktif güvenlik hizmetine sahip olan bir site içerisindedir. Kamera sistemine de sahip olan bu yaşam alanını 2 metrelik kalın duvarlar çevrelemektedir. Ayrıca çocuklar ve yetişkinler için birbirinden ayrı havuzlar mevcuttur. Spor salonu için ise her detay düşünülmüştür. Sitenin kafeterya ve bilardo salonunda keyifli zaman geçirmek de mümkün olacaktır.

Mass Holiday Dalaman satılık daire fiyatları ne kadardır?

Türkiye’nin tatil merkezleri arasında olan Dalaman, projenin konum özelliklerine değer katmaktadır. Teknik özellikler de göz önüne alındığında fiyatların yüksek olması beklenebilir. Fakat Mass Holiday Dalaman satılık daire fiyatlarının düşük olduğu bir projedir. Söz konusu avantajlı fiyatlar ise yaklaşık 330 bin TL’den başlar. Bu konuda detaylı bilgi almak için 0553 639 32 05 numarası aranabilir. Muğla – Dalaman gibi turistik bir konumda bu kadar ucuz dairelere sahip olmak büyük bir fırsattır.

Ayrıca en yeni konut projelerini merak ediyorsanız lütfen BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version