Kategoriler
Proje Haberleri

Mast 12 Peker satışları devam ediyor

Mast 12 Peker projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Manisa Şehzadeler’de bulunan proje Karataş Mast Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje 1 blok 16 daireden oluşmaktadır. Ayrıca daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje 1 blok 16 daireden oluşmaktadır. Ayrıca daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özellik yer almaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda; su kaçağı sensörü, elektrik kontrolü ve gaz kaçağı sensörü bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hırsız alarmı, kombi, klima kontorl sistemi, panjur kontrolü ve İOS & Android cihazları ile her yerden konutlar kontrol edilmektedir. Projede birinci sınıf granit tercih edilmiştir. Mutfakta Bosch marka 3’lü ankastre set mevcuttur. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Konutların zemininde laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. 

Mast 12 Peker konumu hakkında

Proje, Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Peker Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu gibi ihtiyaçlarınıza uygun birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Konutlar anayol ve caddeye olup toplu taşıma araçlarından dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Mast 12 Peker fiyatları ne kadardır?

Mast 12 Peker projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 790.000 TL ile 850.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca konutlarda kat daire seçenekleri mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 270 20 45 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…