Kategoriler
Emlak Haberleri

Mavera Comfort görücüye çıkıyor

Makro ve Akyapı firmaları ortaklığı tarafından Türkiye’nin ilk Deprem İzolatörlü konut projesi olarak hayata geçirilecek olan Mavera Comfort projesi yapılan basıl toplantısı ile tanıtılacak. Projenin basın lansmanının yapılmasından sonra ön satışlara da başlanmış olacak.

Kesintisiz Konfor sloganı ile hayata geçirilecek olan konut projesinde deprem anında ve deprem sonrasında projenin bütün bölümlerinde sürekli güven ve konfor içerisinde yaşam kalitesi sunmaya hazırlanıyor. Yapılacak olan basın toplantısında Mavera Comfort projesinin detayları anlatılacak. İstanbul İli, Başakşehir İlçesinde hayata geçirilecek olan proje Park Mavera projesinin yakınında yer alıyor.

Mavera Comfort tanıtım basın toplantısı ne zaman?

Proje ile ilgili basın toplantısı 16 Mart 2020 tarihinde Pazartesi günü, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, Japon Sismik İzolasyon Derneği (JSSI) Başkanı Profesör Akira Wada, İstanbul Teknik Üniversitesi Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Sütcü, Özgüven Mimarlık Kurucu Ortağı Uğur Özer Özgüven’in katılımı ile yapılacak.

Adres

Yer: Haliç Kongre Merkezi, Lale Salonu
Tarih: 16 Mart 2020 Pazartesi
Saat: 09:30 – 11:30
Tel: 0212 229 76 26

Program

09:30 – 10:00 Karşılama ve kahvaltı
10:00 – 11:30 Deprem İzolatörü Simülasyonu

Mavera Comfort tanıtım filmi

https://youtube.com/watch?v=5NzsTe8TMUY%3F