Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Homes Başakşehir’de yükseliyor

Akyapı İnşaat ve Makro İnşaat ortak girişimi tarafından İstanbul, Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen Mavera Homes Başakşehir projesinde 30 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede uygun ödeme seçenekleri ile daire sahibi olma fırsatları sunuluyor.

17 bin 987 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana geliyor. 9 katlı tek konut bloğundan meydana gelen projede toplam  170 adet konut yer alıyor. Projede 170 adet konutun dışında ayrıca 10 adet ticari ünite yer almaktadır.

Kayabaşı Mahallesi, Evliya Çelebi Caddesi üzerinde yer alan proje 20 katlı tek konut bloğundan meydana geliyor. Mavera Homes projesi Başakşehir Millet Bahçesi’ne ve Başakşehir Kent Meydanı’na yakın bir konumda yer alan proje inşaatına 2020 yılında başlandı.

Proje özellikleri nelerdir?

İstanbul, Başakşehir İlçesi’nde hayata geçirilen konut projesi iki önemli firmanın ortak yapımı olarak hayata geçiriliyor. Toplam 26 bin 583 metrekare inşaat alanına sahip proje zemin kat +19 normal katlı bir bina olarak projelendirildi. Projede yer alan dairelerin tamamı 2+1 tip dairelerden meydana geliyor.  Projedeki dairelerin alanları ise daireler 91.20 metrekare, 93.46 metrekare, 95.10 metrekare, 106.88 metrekare ve 106.90 metrekare olarak tasarlandı.

Başakşehir kent meydanına yakın bir konumda yer alan Mavera Homes Başakşehir projesinin yaklaşık 3 yıl içerisinde tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Konut kredi kullanmaya müsait durumda olan projede daire teslimlerinin 2023 yılında yapılması bekleniyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan proje aynı zamanda deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun şekilde hayata geçiriliyor. Proje içerisinde aktif güvenlik hizmetlerinin yanı sıra kameralı güvenlik sistemleri de yer almaktadır.

Mavera Homes fiyatları ne kadar?

Farklı büyüklüklerdeki 2+1 tip dairelerden meydana gelen projede satılık daire fiyatları 662 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan dairelerden birine sahip olmak isteyenler için 30 aya kadar varan vade seçenekleri ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mavera Homes projesinde kapalı otopark, bay ve bayanlar için ayrı fitness salonu, sauna, hamam, kreş ve ticari üniteler yer alıyor.  Palladium Alışveriş Merkezi’ne sadece 200 metre mesafede yer alan proje Başakşehir Millet Bahçesi’ne de yakın bir konumda yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Mavera Homes konut projesinin 2023 yılı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 444 61 71

Diğer projeler ile ilgili bilgi almak için tıklayınız…

Exit mobile version