Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Homes fiyat listesi

Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul, Avrupa Yakası, Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Homes projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede uygun ödeme seçenekleri ile daire sahibi olma fırsatları sunuluyor. Mavera Homes fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Kayabaşı Mahallesi. Evliya Çelebi Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 20 katlı tek konut bloğundan meydana geliyor. Projede toplam 180 adet konut yer alıyor. Proje   bu yıl faaliyete geçen, en büyük sağlık yerleşkesi Başakşehir Şehir Hastanesi’nin hemen yanı başında yer alıyor.. Lansmanı 16 Mart 2020 tarihinde yapılan projenin ön satışları başlamıştı.

Proje özellikleri nelerdir?

İstanbul Başakşehir’de inşasına başlanan konut projesi iki önemli firmanın ortak yapımı olarak hayata geçiriliyor. Tek bloktan meydana gelen proje zemin kat +19 normal katlı bir bina olarak projelendirildi. Projede yer alan dairelerin tamamı 2+1 tip dairelerden meydana geliyor.  Projedeki dairelerin alanları ise daireler 91.20 metrekare, 93.46 metrekare, 95.10 metrekare, 106.88 metrekare ve 106.90 metrekare olarak tasarlandı.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir kent meydanına yakın bir konumda yer alan Mavera Homes projesinin yaklaşık 3 yıl içerisinde tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Konut kredi kullanmaya müsait durumda olan projede daire teslimlerinin 2022 yılı Aralık ayında yapılması bekleniyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan proje; aynı zamanda deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygundur. Site içerisinde aktif güvenlik hizmetlerinin yanı sıra kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. İster genç ister bekar, isterseniz yaşlı veya çekirdek aile olun; her zaman korunacağınız huzurlu bir yuvaya sahip olacaksınız.

Mavera Homes fiyat listesi

Farklı büyüklüklerdeki 2+1 tip dairelerden meydana gelen Mavera Homes projesinde satılık daire fiyatları 696 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan en yüksek fiyatlı daire ise 1 milyon 043 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Başakşehir Kent Meydanı’nın hemen yanı başında yer alan  proje merkezi ısıtma sistemli olarak tasarladı. Projede kapalı otopark, bay ve bayanlar için ayrı fitness salonu, sauna, hamam, kreş ve ticari üniteler yer alıyor.  Palladium Alışveriş Merkezi’ne sadece 200 metre mesafede yer alan proje Başakşehir Millet Bahçesi’ne de yakın bir konumda yer alıyor.

Tel: 444 61 71

Exit mobile version