Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Homes projesinde ön satışlar başladı

Makro İnşaat ve Akyapı deneyiminin birbiriyle harmanlandığı yeni bir konut projesi geliyor. İstanbul’un Avrupa yakasında yükselmeyi bekleyen konutlar, ‘Mavera Homes’ adını aldı.  Üstelik bu yıl faaliyetine geçmesi beklenen, en büyük sağlık yerleşkesi Başakşehir Şehir Hastanesi’nin hemen yanı başında. Lansmanı 16 Mart tarihinde yapılan projenin ön satışları başlatıldı.

Proje özellikleri nelerdir?

İstanbul Başakşehir’de inşasına başlanacak olan konut projesi iki önemli firmanın ortak yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Zemin +19 katlı bir bina olarak tasarlanmış olan projede, bizleri her katta 9 daire karşılamaktadır. Toplamda 180 daire olması planlanan projede tüm daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Daire boyutları minimal yaşam sevenler için 91,16 ila 93,46 metrekare arasında değişirken; diğer seçenekler arzuya göre 95,50 ila 106,88 ve 106,02 metrekare arasında tercihe sunulmuştur.

Proje iç özellikleri nelerdir?

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan proje; aynı zamanda deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygundur. Site içerisinde aktif güvenlik hizmetlerinin yanı sıra kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. İster genç ister bekar, isterseniz yaşlı veya çekirdek aile olun; her zaman korunacağınız huzurlu bir yuvaya sahip olacaksınız.

Projede ulaşım imkanları nelerdir?

Başakşehir Kent Meydanı’nın hemen yanı başında olmayı bekleyen konut, alışveriş merkezine sadece 200 metre mesafesi bulunmaktadır. Ayrıca Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu üzerine konumlandırılması, müşterinin İstanbul Havalimanı’na 25 dakikada ulaşım sağlamasına yardımcı oluyor.

Detaylı Bilgi İçin:

444 61 71