Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Villa Beylikdüzü’nde yükseliyor

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Beylikdüzü ilçesinde, Topuzlar Yapı firması tarafından hayata geçirilen Mavera Villa projesi, 9 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

20 adet villadan oluşan projedeki tüm konutlar 7+2 tipte. Mayıs 2019’da sahiplerine teslim edileceği öngörülen projedeki villaların büyüklükleri, 730 metrekare. Projenin yüzde 45’i satıldı.

Konut fiyatlarının 2 milyon 500 bin TL ila 3 milyon TL arasında olduğu projede, kişiye özel ödeme planları ile daire sahibi olabilmek mümkün. Projede yüzde 25 peşinat verip kalanı için 30 ila 36 ay arasında vade farksız taksit ile ev sahibi olabilme şansı da bulunuyor.

Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik, kameralı güvenlik ve kameriye gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Beylikdüzü Plajı’na 1 dakika, Büyükçekmece Sahil’e 7 dakika, E5 Karayolu’na 5 dakika, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne 4 dakika, 3. Havalimanı’na ise 23 dakika uzaklıktaki Mavera Villa projesi, Beylikdüzü/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 444 4 137