Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Villa projesi teslim tarihi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Topuzlar Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Mavera Villa konut projesi, toplam 9 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

20 villadan meydana gelen konut projesindeki tüm yapılar 7+2 tipte. Projedeki konutların büyüklükleri, 730 metrekare olarak tasarlandı. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Mavera Villa konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki villalar, 2 milyon 500 bin TL ila 3 milyon TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesinde değişik ödeme seçenekleri mevcut. Projede kişiye özel ödeme koşullarından faydalanarak konut sahibi olunabiliyor.

Projede yüzde 25 peşinat vererek kalan rakam için 30 ila 36 ay arasında vade farksız taksit ile ev sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Mavera Villa konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik, kameralı güvenlik ve kameriye gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Su deposu da bulunan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Isıtma sistemi olarak kombinin tercih edildiği projede, merkezi klima da mevcut. Çamaşır odasının da yer aldığı konut projesinde, jakuzi ve teras da var. Projede akıllı ev sistemleri kullanılıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Konut projesi; Beylikdüzü Plajı’na 1 dakika, Büyükçekmece Sahil’e 7 dakika, E5 Karayolu’na 5 dakika, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne 4 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, İstanbul Havalimanı’na ise 23 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Mavera Villa konut projesi, Dereağzı Mahallesi, Aybora Sokak, Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 4 137 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.